متصدی ثبت تغییرات موسسه اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری می باشد . روند ثبت تغییرات موسسه در اداره ثبت شرکت ها به دوگونه انجام می شود، ثبت تغییرات در موسسات طی تنظیم صورتجلسه و برمبنی متن اساسنامه و قانون تجارت قید شده در اساسنامه موسسات انجام می شود. جهت بهرمندی متقاضیان محترم از اطلاعات تکمیلی در زمینه چگونگی ثبت تغییرات موسسه می توانند با مشاوران حقوقی و ثبتی به صورت کاملا رایگان در تماس باشند .متصدی ثبت تغییرات موسسه اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری می باشد . ثبت تغییرات در موسسات طی تنظیم صورتجلسه و برمبنی متن اساسنامه و قانون تجارت قید شده در اساسنامه موسسات انجام می شود.
انواع ثبت تغییرات موسسات غیر تجاری
ثبت تغییرات در موسسات غیر تجاری با توجه به اختیارات بدست امده در اساسنامه ، جزء اختیارات مجمع عمومی فوق العاده ویا مجمع عادی به طور فوق العاده و یا مجمع هیئت مدیره است که با تشکیل جلسه وتنظیم صورت جلسه با مجمع متناسب با تغییرات نسبت به ثبت تغییرات موسسه اقدام خواهند نمود . انواع تغییرات در موسسات غیر تجاری به اشکال زیر می باشد:
ثبت تغییرات موسسه
• الحاق به موضوع موسسه
• تغییر آدرس دفتر مرکزی موسسه
• تغییر نام موسسه
• کاهش میزان سرمایه اولیه موسسه
• افزایش میزان سرمایه اولیه موسسه
• تغییر در تعداد اعضای هیئت مدیره
• تغییر سمت اعضای هیئت مدیره
• و .....
.برای آشنایی بیشتر با پروسه و قوانین تغییرات در موسسات غیر تجاری به توضیح تفصیلی چندی از آن ها می پردازیم: تغییر موضوع موسسه غیر تجاری جهت تغییر در موضوع موسسه رعایت نکات و مدارک زیر الزامی می باشد: الف- تشکیل مجمع عمومی فوق العاده ب- تنظیم صورت جلسه طی دو نسخه که توسط تمام شرکا به امضا ء رسیده باشد. ج-ثبت سیستمی صورتجلسه در سامانه الکترونیکی ثبت شرکت ها و ارسال صورت جلسه و مدارک به اداره ثبت د-مدارک برای بررسی به کارشناس تعیین شده پس از ثبت در دفتر اندیکاتور ،تحویل داده می شود. ط-کارشناس مربوطه پس از بررسی مدارک چنانچه نقص وجود نداشته باشد ، آگهی لازم را صادر و بعد از امضای رئیس اداره، تایپ می شود. ع-شرکاء شرکت ویا نماینده یا وکیل آنها به منظور پرداخت حق الثبت به قسمت حسابداری مراجعه می کند و بعد از پرداخت و گرفتن رسید مجددا به بخش ثبت شرکت ها مراجعه می کنند و مسئول ثبت در دفتر ثبت از متقاضی با امضای زیردفتر ثبت را گواهی می کند. ه-آگهی تاسیس توسط مسئول مرتبط امضاء و مهر می شود و بعد از پرداخت حق نشر در دفتر آگهی تحویل داده می شود.
تغییر نام موسسه غیر تجاری
جهت تغییر نام موسسه غیر تجاری مراحل و مدارک زیر الزامی می باشد: الف-تشکیل مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه طی دو نسخه با امضاء تمام شرکاء حاضر در جلسه .ب-ثبت سیستمی صورتجلسه تنظیم شده و ارسال مدارک- صورت جلسه به قسمت پذیرش اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود. د- مراجعه به قسمت تعیین نام اداره ثبت شرکت ها اخذ و تایید نام جدید ط-کارشناس مربوطه پس از بررسی مدارک چنانچه نقص وجود نداشته باشد ، آگهی لازم را صادر و بعد از امضای رئیس اداره، تایپ می شود. ع-شرکاء شرکت ویا نماینده یا وکیل آنها به منظور پرداخت حق الثبت به قسمت حسابداری مراجعه می کند و بعد از پرداخت و گرفتن رسید مجددا به بخش ثبت شرکت ها مراجعه می کنند و مسئول ثبت در دفتر ثبت از متقاضی با امضای زیردفتر ثبت را گواهی می کند.ه-آگهی تاسیس توسط مسئول مرتبط امضاء و مهر می شود و بعد از پرداخت حق نشر در دفتر آگهی تحویل داده می شود.
تغییر محل موسسه غیر تجاری
جهت تغییر محل موسسه غیر تجاری مراحل و مدارک زیر الزمی می باشد: الف-تشکیل مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه طی 2 نسخه با امضاء تمام شرکاء حاضر در جلسه. ب-ثبت سیستمی صورتجلسه تنظیم شده و ارسال مدارک ج -صورت جلسه به قسمت پذیرش اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود. د-کارشناس مربوطه پس از بررسی مدارک چنانچه نقص وجود نداشته باشد ، آگهی لازم را صادر و بعد از امضای رئیس اداره، تایپ می شود. ط-شرکاء شرکت ویا نماینده یا وکیل آنها به منظور پرداخت حق الثبت به قسمت حسابداری مراجعه می کند و بعد از پرداخت و گرفتن رسید مجددا به بخش ثبت شرکت ها مراجعه می کنند و مسئول ثبت در دفتر ثبت از متقاضی با امضای زیردفتر ثبت را گواهی می کند. ع-آگهی تاسیس توسط مسئول مرتبط امضاء و مهر می شود و بعد از پرداخت حق نشر در دفتر آگهی تحویل داده می شود.
کاهش سرمایه و خروج شریک
شرکاء می توانند نسبت به کاهش سرمایه و همچنین دریافت تمام سرمایه خود از موسسه خارج شوند. جهت ثبت صورتجلسه کاهش سرمایه و خروج شریک در موسسه غیر تجاری مدارک و مراحل زیر الزامی می باشد: الف-تشکیل مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه درطی دو نسخه با امضاء تمام شرکاء حاضر در جلسه. ب-طی مراحل مذکور در بندفوق ج- در صورت نداشتن وکیل حضور اشخاصی که سهم الشرکه آنان کاهش یافته و یا از موسسه خارج شده اند در اداره ثبت شرکتها جهت امضاء زیر دفاتر ثبت ضروری می باشد. د- در صورت نداشتن وکیلدیگر شرکاء که سهم الشرکه آنان تغییری نکرده است می توانند به یکی از شرکاء وکالت دهند یا خود در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری جهت امضای زیر ثبت حضور یابند.
افزایش سرمایه و ورود شریک جدید
جهت افزایش سزمایه و ورود شریک جدید شرکاء می توانند با تشکیل مجمع فوق العاده نسبت به افزایش سرمایه و ورود شریک جدید اقدام کنند و جهت افزایش سرمایه و ورود شریک جدید در موسسه غیر تجاری مدارک و مراحل زیر الزامی می باشد: الف-تشکیل مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه طی دو نسخه با امضاء تمام شرکاء حاضر در جلسه. ب-ثبت سیستمی صورتجلسه تنظیم شده و ارسال مدارک ج- صورت جلسه به قسمت پذیرش اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود. د-کارشناس مربوطه پس از بررسی مدارک چنانچه نقص وجود نداشته باشد ، آگهی لازم را صادر و بعد از امضای رئیس اداره، تایپ می شود. ط-شرکاء شرکت ویا نماینده یا وکیل آنها به منظور پرداخت حق الثبت به قسمت حسابداری مراجعه می کند و بعد از پرداخت و گرفتن رسید مجددا به بخش ثبت شرکت ها مراجعه می کنند و مسئول ثبت در دفتر ثبت از متقاضی با امضای زیردفتر ثبت را گواهی می کند. ع-آگهی تاسیس توسط مسئول مرتبط امضاء و مهر می شود و بعد از پرداخت حق نشر در دفتر آگهی تحویل داده می شود.